Blog

Hour of Code 2017. @ WT

1. Radionica s Cubettom

Vrijeme održavanja: 10-10:45
Trajanje radionice: 45 minuta
Radionica kodiranja s najmlađima vodi nas u istraživački pohod po čarobnome tepihu. U tome nam pomaže naš mali drveni prijatelj, robot Cubetto.Osim Cubetta, kod istražujemo i s Daysi dinosauricom koja prigodno hvata svoje prve zvjezdice da zaželi blagdansku želju.

2. Radionica s Awbiem


Vrijeme održavanja: 11-12
Trajanje radionice: 60 minuta
Ukoliko već niste susreli Awbieja, javljamo vam da je on jedan simpa čudovišni lik iz Osmo radionice. Vrlo je ekološki osviješten, sakuplja sjemenje i vrtlari. No Awbie ima i jednu slabost – jagode! Na ovoj ćemo radionici kroz fizičko manipuliranje blok kodovima pomoći Awbieju u iPad aplikaciji da sakupi što više jagoda. Osmov Coding with Awbie izvanredno spaja fizički, taktilni svijet s digitalnim i izvor je velike motivacije i veselja našim najmlađima.

3. Radionica s Ozobotom


Vrijeme održavanja: 12:30-14:00
Trajanje radionice: 90 minuta
Na ovoj radionici vodimo naše Ozo robote po raznim stazama, skijalištima ili pak gradskim mapama. Kodiramo bojom na papiru te učimo značenje koda koji kasnije pretačemo u blok kodove i javu.

4. Radionica s Bytom


Vrijeme održavanja: 12:30-14:00
Trajanje radionice: 90 minuta
Sa Swift Playgrounds smo krenuli kodirati prošle godine i zaljubili se u Byta! Ukoliko želite istražiti kod kojim se programira većina vaših omiljenih aplikacija, ovo je radionica za vas! Kodiramo u Swift Plagrounds aplikaciji na iPadima i radimo prve korake u Swiftu.

Sve radionice su besplatne.
Broj polaznika je ograničen.
Prijave na: info@wisdomtreecenter.com
U prijavi molimo navesti ime radionice, dob i ime djeteta te kontakt telefon.
Mjesto održavanja: MIlivoja Matošeca 3 a, Malešnica, Zagreb
Vaš WT tim

No Comment

Post A Comment