Blog

Novi proljetni ciklusi u WT centru – učimo jedni od drugih, učimo zajedno

Proljeće nam donosi više sunčanih dana, više ideja i jednu predivnu suradnju! Wisdom Tree obrazovni i iPad centar vam u suradnji s Prostorom imaginacije nudi nove cikluse provjerenih radionica iz Centra grada. Ciklus će trajati dva puna mjeseca, a kreće od 28.03. s radionicom kreativnih likovnih tehnika.   Radionice u ponudi su:   RADIONICA KREATIVNIH LIKOVNIH TEHNIKA subotom od 10:30 do 11:30   Ako želite da vaša djeca ovog proljeća nauče kako promatrati, vizualizirati i koristiti pri tome crtačku i više slikarskih tehnika, ali i da u svoje radove uključe prirodne materijale – prijavite ga/ju na radionicu kreativnih likovnih tehnika.  Namijenjena je malim polaznicima od 5 do 9 godina starosti, a finalni proizvod biti će unikatna likovna mapa s radovima i fototransfer likovno djelo koju će također male ručice same sastaviti.   Cijena:
  • mjesečno 200,00 kn
  • ako dovedeš brata/sestru/susjeda/prijatelja/prijateljicu ili unaprijed platiš oba mjeseca, 10% popusta na cijenu
  • drop in radionica 70kn
Minimalno 6 polaznika, maksimalno 12.     ŽONGLIRANJE subotom od 12 do 13h   Ako je vašim mališanima priroda draga, kretanje u prirodi još draže, a tražite aktivnost koja će im razviti sposobnost fokusa i unaprijediti motoriku, dovedite ih na naše satove žongliranja. Polaznici u dobi od 6 do 12 godina, ali i odrasli, savladati će žongliranje lopticama i čunjevima te naučiti kako se vrti hula hoop.   Cijena:
  • mjesečno 200,00 kn
  • ako dovedeš brata/sestru/susjeda/prijatelja/prijateljicu ili unaprijed platiš oba mjeseca, 10% popusta na cijenu
  • drop in radionica 70kn
Minimalno 6 polaznika, maksimalno 10.     DRAMSKA RADIONICA NA ENGLESKOM JEZIKU petkom od 18 do 19h Ukoliko su vam draže interdisciplinarne radionice, naša posebna poslastica je dramska radionica uz komunikaciju na engleskom jeziku.  Dramske vježbe su zabavne i interaktivne, ali i vrlo korisne – vaše dijete ne treba postati glumac, ali sigurno će mu koristiti da ojača svoje samopouzdanje i osvijesti što sve njegovo tijelo, pokret, glas mogu. U ugodnoj i opuštenoj atmosferi tako je mnogo lakše vježbati i konverzaciju na engleskom jeziku. Radionice glume na engleskom jeziku mogu pohađati djeca od 8 do 12 godina starosti.   Cijena:
  • mjesečno 300,00 kn
  • ako dovedeš brata/sestru/susjeda/prijatelja/prijateljicu 250,00 kn  po djetetu
  • ako unaprijed platiš oba mjeseca, 10% popusta na cijenu
  • drop in radionica 75 kn
Minimalno 6 polaznika, maksimalno 12.   Prijavite se na info@wisdomtreecenter.com ili na 091 5172 791.   Čekamo vas u proljetnom štihu :*   Vaš WT tim.

No Comment

Post A Comment