Blog

Epruvetica – toplina i tea party!

Epruvetica  – toplina i tea party!

Kraljica je ugostila našeg kuhara Karla  na  tradicionalnoj čajanci  u Buckinghamskoj  palači, pa će nam pokazati što je naučio o bontonu, vrstama čajeva,  kako se rade “Cucumber sandwiches” te sve o toplini! A kako je toplina kompleksna fizikalna tema (kondukcija, konvekcija, radijacija, toplinski kapacitet i vodljivost) ova čajanka će se održati u dva dijela, ovaj petak i za dva tjedna. Pripremili smo i Photo booth s papirnatim šašavim brkovima, krunama,  šeširima, naočalama, a ovo je i sjajna  prilika za djecu da se kostimiraju u dame i gospodu ili za sve koji su podlegli Frozen kraljevskom stylingu – neka nam pokažu svoje opravice!
Dakle, ovo je radionica 3 u 1 jer se bavimo bontonom  čajanke (where is your pinkie?), gastronomijom (upoznajemo razne vrste čajeva i radimo finger food) te na kraju proučavamo  fiziku topline!
Znanstveno-kreativne radionice Epruvetica
Vrijeme: petak, 20.11. 18:30-20 sati Mjesto: Wisdom Tree obrazovni centar, Milivoja Matošeca 3A, Malešnica   Dob: 7-12 godina Minimalni broj polaznika: 10 Cijena: Cijena radionice: 50 kn Prijave: wisdomtreeOC@gmail.com 091 5172 791 095 3141 576

No Comment

Post A Comment