Blog

Zapošljavamo! Tražimo predavača/predavačicu engleskog i njemačkog jezika

Dinamičan tim edukatora i predavača stranih jezika traži pojačanje u vidu predavača/ice engleskog i njemačkog jezika za sve uzraste.

Voliš podučavati djecu, mlade i odrasle, vesele te nove tehnologije, cijeniš inovativnost u radu, želiš se usavršavati na području CLIL metodologije te iskusiti kako je to podučavati koristeći najsuvremeniju opremu u digitalnom okruženju?


Što nudimo?

Nudimo stručno usavršavanje i razvoj na području primjene tehnologije u nastavi uz korištenje iPada u nastavi,

Nudimo zaposlenje na ugovor o radu na punu satnicu u obrazovnoj godini 2018./2019., osigurano mentorstvo, stručno usavršavanje te stjecanje novih znanja i vještina.

U WT centru radi se u ugodnoj i poticajnoj okolini u brzorastućoj školi stranih jezika koja se svojom filozofijom i načinom rada razlikuje od konkurencije.


Što očekujemo?

Vještine i znanja koja očekujemo da znaš:

Pripremati, izvoditi i evaluirati nastavu stranih jezika za polaznike engleskog i njemačkog jezika,

Provoditi jezična testiranja,

Izrađivati nastavne programe za postojeće i tečajeve u pripremi,

Izrađivati autorske nastavne materijale,

Izvoditi ostale srodne poslove vezane uz nastavničku djelatnost.

Prema interesu i potrebi, izrađivati prijevode te jezične i stručne korekture tekstova.


Kakvu osobu tražimo?

U svom radu svakodnevno pomičemo granice mogućeg za naše polaznike, ali i za nas koristeći tehnologiju, digitalne sadržaje, udžbenike i alate. Ne moraš imati iskustvo u podučavanju s tehnologijom ali moraš imati istraživački duh i želju. Vještine 21. stoljeća pripadaju tebi koliko i tvojim učenicima.

Tražimo otvorenu, autentičnu i samosvjesnu osobu koja vješto barata nastavnim sadržajem (metodikom podučavanja engleskom i njemačkom jeziku) – sve ostalo dobit ćeš kroz Appleovo stručno usavršavanje u našem obrazovnom centru.


VSS jezičnog ili pedagoškog usmjerenja – u obzir dolaze: posljednja godina studija ili završen sveučilišni studij jezika nastavničkog smjera i/ili posljednja godina studija ili završen studiji za učitelja razredne nastave s pojačanim programom iz nastavnog predmeta engleski/njemački jezik,

Spremnost na učenje i usavršavanje u području glotodidaktike i u stručnim jezičnim područjima,

Spremnost na rad u različitim terminima (jutarnji, poslijepodnevni, večernji, vikend termini).


Poželjne osobne i profesionalne vještine: samostalnost u radu, pedagoška taktičnost, ljubaznost, pedantnost, visoka razina motivacije, kreativnost i inovativnost, etičnost.


Vidiš li se u svemu navedenome?

Zainteresirani kandidati koji zadovoljavaju uvjete trebaju svoju prijavu predati na mail info@wisdomtreecenter.com najkasnije do 24.12.2018. slanjem životopisa i motivacijskog pisma na hrvatskom jeziku. Početak rada u nastavi u drugom obrazovnom razdoblju, 14.1.2019.

No Comment

Post A Comment